TRE GODE OVERNATTINGSMULIGHETER I EFORIE NORD

Promo_1

Romaniareiser anbefaler |:  Ut fra egne og turisters tilbakemedlinger kan vi anbefale tre overnattingssteder i Eforie Nord som hver for seg har sin egen profil og beliggenhet. Eforie Nord er Romanias nest største badeby og domineres av rumenere i sesongen i motsetning til dyrere og mer internasjonale Mamaia.

MOTEL RUBIN |: Rubin er en restaurant i sentrum av Eforie som også tilbyr rimelig overnatting i greie, men enkle standardrom. RUBIN passer godt for unge mennesker eller andre som gjerne vil være unge og som liker festligheter i nørheten. Busstasjon like ved, pluss at man er i sentrum av sentrum. Hyggelig personale som tåler litt bråk av den glade sorten. Uformell atmosfære.

HOTEL CORALIS | : Et småelegant hotel med fine rom og en fantastisk beliggenhet med utsikt over Belonastranda, og likevel i sentrum med kort gåavstand til jernbane og buss. Også restaurant og uteterasse. Dyrere enn de andre to alternativene, men servicen er upåklagelig og passer for turister som vil ha en badeferie i avslappende omgivelser og nært det meste. Wifi

VILA SOLWAY |: Det eneste norskeide overnattingsstedet i Eforie Nord, beliggende i et rolig boligstrøk ved innfarten til Eforie Nord fra Constanta. Likevel grei gåavstand til strender og strandpromenade. Flere småbutikker og et kjent spasenter like ved. Enkle standardrom, men gjestekjøkken, sommerkjøkken og utegrill for gjestene. Wifi. Passer utmerket for familier med barn som vil ha det rolig og koselig under en badeferie.

RR |:

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page