KONSERTBILLETTER ROMANIA

billetter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romaniareiser.com |: Vi har hatt tre lesere den siste tida som lurer på hvordan man fra Norge kan skaffe forhåndsbilletter til storkonserter i Romania.

Billetter til alle show og konserter i Romania kan i utgangspunktet kjøpes online med bruk av kredittkort og billettene sendes pr post. Diverse butikkjeder som DIVERTAS selger også billetter over skranke, og POSTEN I ROMANIA har avtale med ulike arrangørerom salg av billetter. Har du kjente i Romania, kan dette siste være et ok alternativ. Hvis du velger å handle billettene online fra Norge, vil billettene komme til deg innen en uke. I utgangspunktet skal det gå greit, men vi skal være ærlige og si at denne tjenesten varierer fra firma til firma. Konsertbilletter til kjente internasjonale artister som opptrer i Romania ER DYRE, også sett med norske øyne – så det er best å sende en epost på engelsk til aktuell billetselger og spørre hvordan og når billettene sendes til Norge. Et tillegg i prisen kan også forekomme.

Romania har en rekke gode onlinetjenester på dette området: www.myticket.ro | www.eventim.ro | www.vreaubilet.ro | www.bilete.ro | - for å nevne noen. Hver side har en oversikt over hvilke konserter og arrangementer de formidler. Oftest er konsertene fordelt på de ulike firmaene og det er sjelden at de ulike sidene selger samme arrangement.  Romaniareiser har en egen side med konsertanbefalinger på http://eventsromania.blogspot.ro/ hvor de konsertene vi anbefaler er linket opp til infosider og billettsalg til nevnte arrangement.

Eksempel:

JULIO IGLESIAS har flere konserter i Romania i sommer, Galati, Mamaia og Bucuresti. La oss si du vil oppleve Iglesias i Mamaia 19 juli. Du finner billetter på http://www.eventim.ro/ro/artist/julio-iglesias-852/profile.html.  Vil du ha sidene på engelsk klikk ENGLEZA.  Du ser at konserten er i SUMMERLAND MAMAIA og starten er 20:30 med ulike billettalternativer.  Når du har klikket antall billetter og sendt din emailadresse kommer informasjonen om hvordan du vil ha billettene tilsendt.

Virker dette komplisert, så kan man ta sjansen på at det er ledige billetter ved inngangen siden dette er en utekonsert. ( Utekonserter er sjelden komplett utsolgt i Romania)  Eller at man tar en tur til SUMMERLAND i Mamaia noen dager før og kjøper billett der og da.

www.romaniareiser.com

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page