Pressemelding fra norsk reisebyrå som selger reiser til Romania

pressemeldinger

PRESSEMELDING | VisitRomania.No er et nylig lansert online reisebyrå basert i Oslo som tilbyr Romania som et spennende, unikt og fantastisk reisemål til en rimelig penge. Ved at vi stiller med en egen stand på REISELIVSMESSEN 2016 I Telenor Arena er Romania igjen plassert på det norske reisemålskartet med en norsk aktør – etter flere års fravær av norske byrå som har Romania som eneste reisemål.

Lonely Planet - verdens mest kjente reiseguide - lister Transilvania på førsteplass over verdens mest attraktive reisemål i 2016. CNN TRAVEL anbefaler også Romania som reisemål dette året. Transilvania, det rumenske Donaudeltaet og hovedstaden Bucuresti nevnes spesielt. - Norske Nettavisen nevner Bucuresti som en av de billigste hovedstedene i Europa. Vi tilbyr weekendturer til Bucuresti på gode hoteller. Bucuresti har masse severdigheter, et svært aktivt kultur - og uteliv - og shopping er mulig til lave priser i store moderne varehus.

Prins Charles har promotert Romania I mange år. Han har egne boliger og prosjekter på den rumenske landsbygda som han oppsøker flere ganger I året som privatperson. Agroturisme har fått et unikt oppsving I Romania og turister fra hele verden besøker nå småbygder I Transilvania, rumenske Moldova eller Karpatene der tradisjonen lever videre fra generasjon til generasjon.

Vi vil gjerne bringe nordmenn til Romania, et Romania som er annerledes – et vennlig, gjestfritt og fascinerende land som det er lett å bli glad I som turist. I tillegg til punktene over kan vi nevne badeferie ved Svarthavet, karpefiske I Donaudeltaet, sykkelturer I Karpatene og rundturer på jakt etter Dracula. Videre kan vi tilby gjørmebad i salte innsjøer og spaferie – inkludert besøk I Europas største wellnesskompleks i den rumenske hovedstaden.

Vi tilbyr alt fra besøk i malte klostre i Moldova til pub – og klubbrunder i rumenske storbyer. Populært er også fjellturer, grottebesøk, besøk I unike saltgruver som er omgjort til turistsentre, tannlegebehandling, dykkerferie I Svarthavet, dykkerkurs, skiferie I fjellene og guidede turer etter valgte tema. Ekstremsport er også billig å utøve I Romania.

VisitRomania.No tilbyr både feriepakker og feriepakker som kan tilpasses den enkelte turist eller gruppe av turister. Men vi snekrer også sammen turer basert på klare ønsker fra den individuelle kunde.

Vi kan legge opp hele reisen eller kun oppholdet I Romania. Vi har profesjonelle guider I Romania som står til disposisjon når dette er ønskelig.

Velkommen til vår stand 435 på Reiselivsmessen ! Velkommen til Romania!

Cristian | www.visitromania.no

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page