Badeferie i Romania? Her er fire hotellanbefalinger for ulike lommebokstørrelser.

clip_image002


1. PHOENICA HOLIDAY RESORT MAMAIA NORD

.clip_image004 clip_image006

http://www.phoeniciaholiday.ro/

Senteret er det største på den rumenske Svarthavskysten. Over 500 leiligheter av ulike størrelser oo under ulike navn i området dekkes av Phoenicia Holiday Resort. Her er alt direkte på stranda i Mamaia Nord Navodari, og området har en rekke bassenger mellom blokkene, lekepark for barn med dyr, barnepass dagtid, butikker, spatilbud, flere restauranter, klubber og treningsseter. Stedet er også ALL INCLUSIVE . På stranda er det terasser, tennisbane, solsenger og soltelt, massasjetilbud og vannskiutleie, kitesurfingklubb . Senteret har også en heliport. På andre siden av hovedveien – som ingen trenger å krysse pr se – er LAKE MAMAIA og blant annet den kjente vannkantrestuaranten SCOICA, med mer.Mamaia er kun 4 minutter unna med buss eller med taxi fra senterets egen taxistasjon. Inn til selve Constanta sentrum ca 15 minutter – og det samme andre veien til byen Navodari.For turister som vil ha en badeferie I luksus uten bekymring, er Phoenicia stedet.


2. HOTEL ANCA EFORIE NORD

http://www.hotelanca.ro/

clip_image010
Dette hotellet I trestjernersklassen er unikt både I form og beliggehet i Eforie Nord.. Hotellet ligger 50 meter fra strandpromenaden Belona og ved Belona Lake i et hageområde. Sirkuser viser show rett oppe i nærheten av hotellet I toppsesongen. Vakkert, stilig, basseng, restaurant etc etc-  sikkert med vakter ved inngangene hele veien. OG SENTRALT. 3 minutter til fots og du er i hovedgata Eforie, og du bor faktisk på stranda. 60 meter unna og du har bølgene fra Svarthavet.

clip_image012


3. VILA SOLWAY EFORIE NORD

http://vilasolway.blogspot.ro/

KYSTENS ENESTE NORSKEIDE OVERNATTINGSBEDRIFT

Villaen ligger et rolig område i den rumenske badebyen Eforie Nord i Romania. Familier med småbarn vil trives ekstra godt her Gjestekjøkken og utegriller og sommerkjøkken står til alles disposisjon. Ungene har også en trampoline i hagen de kan bruke.
Alle rom har bad,wc, AC, TV og gratis internett. Tre av rommene har balkong. Alle badene er renovert denne vinteren. Byens beste madrasser i alle sengene på alle rom.
Villaen tillater ikke røyking inne, hverken på rommene eller fellesområdene inne, men på balkonger og på utearealene selvfølgelig. Utsjekking er vanligvis 11:00 og innsjekking 12:00. Andre tider må avtales klart med resepsjonen.Det forlanges allminnelig ro kl 23 om kvelden og dette er også loven i Romania..

Fra Vila Solway kan dere gå til alle strendene i Eforie Nord på en kort halvtime. De nærmeste på 15 min. Det samme med sentrum i byen.

Rimelig og hjemmkoselig. Flott for barnefamilier.

clip_image014


4. CLEOPATRA SATURN

clip_image016

http://www.plaja.ro/hotel_cleopatra_saturn_romania/

Hotel Cleopatra er en flott overraskelse i badebyen Saturn som egentlig er en forstad tll den vakre havnebyen Mangalia. Hotellet har et vakkert bassenganlegg som ligger i en bakke ned mot Svarthavet. Saturn er en rolig, billig og tilbakelent badeby, men byen Mangalia er bare 5 minutter unna med bil. 20 minutter til fots via strandpromenaden.

clip_image018


REISEINFO

· Fra Norge til Romania med rutefly til Bucuresti, deretter flybuss, buss, tog eller bil til badebyen. Ekspresstog: 2 t Rutebuss på motorvei: 3 t inkludert kaffestopp

· Fra Torp til Bucuresti med direkterute Wizz Air, deretter flybuss, buss, tog eller bil til badebyen. Ekspresstog: 2t Rutebuss på motorvei 3 t inkludert kaffestopp

· Fly direkte til Constanta via Milano IT eller Luton GB. Lokalbuss eller taxi til badebyen.

· Fly Norge – Istanbul. Deretter Istanbul – Constanta. Lokalbuss eller taxi til hotellet

· Kun-fly-billett med charter til Varna I Bulgaria, Rutebuss eller innleid biltransport til badeby Romania. Reisetid bil: 1,5 t. Kortere for hotell I Mangaliaområdet.

Alle billetter til tog og rutebuss i Romania kan kjøpes online I forkant. Printes og gjelder sammen med pass.

Egne registerte firma bringer deg og dine også til og fra hotellet i  Constantaområdet til Otopeniflyplassen etter avtale  for en grei betaling. Eksempel 80 ron pr person:

http://alt-transportpersoane.ro/ro_RO/

 

Mer info:

kontakt@visitromania.no

romaniareiser@gmail.com

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page