De beste stedene for strikkhopping i Romania: Cheile Râşnoavei og Barajul Vidraru

image

Bungee-jumping kan praktiseres flere steder i Romania, men to steder er ansett som de beste.

Strikkhoppingsanlegget i Cheile Rasnoavei er rangert på førsteplass i Øst-Europa og på andreplass i Europa etter Sveits, med en høyde på 137,5 meter, med mulighet for å øke opp en høyde på 155 meter – avhengig av vekten til hopperen.

Et annet sted hvor du kan utøve strikkhopping i Romania er ved dammen BARAJUL VIDRARU. I august 2006 åpnet man et anlegg for strikkhopping på dammen som gir en høyde på 166 meter  for hoppet. Dette er det høyeste punktet med strikkhopping i Europa. Her er turister tilbudt siluettene av Fagarasfjellene i bakgrunnen og speilbilder av seg selv i innsjøen under når de filmer hoppene sine. Mer på den rumenske linken helt nederst.

image

Instalaţia de bungee jumping din Parcul de aventură de la Cheile Râşnoavei este pe locul întâi în Europa de Est şi pe locul doi în Europa, după Elveţia, cu o înălţime de 137,5 de metri, cu posibilitatea de a o mări până la 155m, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, ajustarea făcându-se în funcţie de masa celui care sare.

Un alt loc unde poţi practica bungee jumping în România este situat chiar la Barajul Vidraru. În luna august a anului 2006, s-a inaugurat o nouă amenajare pentru bungee jumping la Barajul Vidraru. La 166 de metri, este cel mai înalt punct de lansare cu coarda elastică din Europa. Aici, turiştilor li se oferă atât o imagine îndepărtată a munţilor Făgăraş, cât şi o imagine mai apropiată a stâncilor care veghează şi se oglindesc în lac.

Mai mult:

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/unde-poti-practica-bungee-jumping-romania-adrenalina-maxima-cheile-rasnoavei-barajul-vidraru-1_5547f83dcfbe376e35da28c4/index.pdf

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page