Rumenske Cristian i Oslo inviterer nordmenn til Romaniaferie

visitromania

Cristian Turc er den første rumener bosatt i Norge som har tatt skrittet å selge spennende feriepakker til Romania for nordmenn. Hans reisebyrå online VISITROMANIA.NO har nettopp åpnet med medlemskap i Reisegarantifondet og alle formaliteter i orden. På sikt vil Cristian også satse på det svenske markedet. Men først er det norske turister som får tilbudene.


Cristian sier til Romaniaposten.com at det er en av hans store drømmer som nå realiseres, og at han håper nordmenn får øynene opp for hvor vakkert, variert og spennende det kan være å besøke hjemlandet hans Romania. Et land som nordmenn vet veldig lite om og som mange har vrangforestillinger om.
Han har hatt norske venner og kjente som har besøkt Romania for første gang og som alle kommer begeistret tilbake til Norge og vil ta flere turer til landet som defineres som ”Karpatenes hage” . Når det i tillegg er meget rimelig å feriere i Romania – da spesielt med overnatting og det å spise ute, bør landet bli en populær destinasjon, - mener Cristian.


Cristian sier videre at det viktigste for han som reisearrangør er at nordmenn som kjøper tjenestene hans blir fornøyde hele veien - fra booking, under hele oppholdet og helt til de kommer hjem. – Nordmenn som er turister i Romania skal først og fremst trives og ha det gøy, forklarer rumeneren som nå brøyter nye veier i det norske reiselivsmarkedet.


VISITROMANIA.NO har flere tilbud om reiser til Transylvania, hovedstaden Bucuresti, andre storbyer, Donaudeltaet og badebyene. Tematurer om Dracula planlegges, og kunder som vil kombinere ferie i Romania med tannlegebehandling eller et terapeutisk spa - opphold vil være i trygge hender hvis de henvender seg til Cristian og hans reisebyrå.


Folk som planlegger gruppereiser og personer med spesielle aktivitetsønsker kan også henvende seg til www.visitromania.no. Alt til rimelige priser arrangert av en innfødt som har bosatt seg i Norge og kjenner norske vaner og krav til ferie.

Torgeir | Romaniaposten.com

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page