“WILD CARPATHIA” VISER VERDEN OG RUMENERNE SELV HVA ROMANIA HAR Å TILBY

image

Documentarul Wild Carpathia, o experiență care arată lumii și poporului român ce are de oferit România | En av produsentene til dokumentaren WILD CARPATHIA sier til den store portalen worldscreen.com at programmet som nå i sin tredje utgave har premiere i november over hele verden – viser verden og rumenerne selv hvor mye Romania har å tilby. Denne typen programmer er Travel Channel og kanalens samarbeidspartnere stolte over – fordi de direkte og indirekte støtter en viktig næring i alle land: Turisme.

http://www.bucharestherald.ro/dailyevents/41-dailyevents/45983--productor--documentarul-wild-carpathia-o-experien-care-arat-lumii-i-poporului-roman-ce-are-de-oferit-romania-

Cea de-a treia și ultima parte a documentarului Wild Carpathia, produs în parteneriat de Travel Channel și Autoritatea Națională pentru Turism din România și care va fi difuzat în noiembrie în întreaga lume, pune în lumină spectaculozitatea Munților Carpați, scrie marți portalul worldscreen.com.

Andrew Grieve, vicepreședinte de vânzări la Scripps pentru Marea Britanie și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), a calificat documentarul drept o 'experiență fertilă care arată lumii și poporului român ce are de oferit această țară'. 'Canalul nostru de televiziune caută permanent noi parteneriate pentru a prezenta formate ca Wild Carpathia, nu doar cu scopul de a contribui la susținerea unor obiective comerciale cum este turismul, ci și pentru a intra în legătură cu spectatorii noștri cărora le plac călătoriile', a spus Grieve.

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page