"THE WALL " FORAN KJEMPEPALASSET: HVOR FÅR MAN BILLETTER?

thewall - Vi har hatt et par leserspørsmål til RP angående årets muskikkbegivenhet i Romania: ROGER WATERS "THE WALL " på plassen foran kjempepalasset til ex - dikatoren den 28.august: Hvor får man kjøpt billetter?

Svaret er online på https://www.myticket.ro/evenimente/roger-waters-the-wall-piata-constitutiei-bucuresti-28-august-2013.html og i butikkene DIVERTA. For å kjøpe billetter online må du registrere deg øverst til venstre på sida. I det siste kommer kun de dyreste billettene opp som er satt til uforskammede priser, så man må søke litt for å få tak i rimeligere billetter. Offisielt er konserten utsolgt, men det finnes strøbilletter. SOm vanlig ved slike konserter i Romania. Grunnlovsplassen er også gedigen, så det er ikke sikkert arrangørene er helt presise på antall billetter i de ulike kategoriene

Butikkene DIVERTA finnes i de flere store varehuspalassene i Romania, men også her virker det som at kun de aller dyreste billettene er til slags nå etter noen måneder av billettsalg.

Mange satser på at det er billetter til salgs på selve dagen hvis de ikke finner mellomprisbilletter online. Det har vi selv opplevd ved andre store konserter. Og vi snakker ikke om svartebørs, men i lukene ved inngangen.

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page