MER OM WIZZ AIR DIREKTE NORGE ROMANIA

Lowcost-selskapet WIZZ AIR starter direkterute TORP SANDEFJORD - BUCURESTI fra 18.mai 2013. Dette er et etterlengtet tilbud for Romaniafarere i Norge - og som bør hilses mer enn velkommen. Flere lesere av Romaniareiser.com er derimot bekymret over at de ikke kommer direkte ned til den rumenske riviera hvor de har planlagt badeferie. Det er ingen  grunn til fortvilelse. Det er nå flott motorvei hele veien Bucuresti - Constanta, og KIRVAD i Constanta med flere har direktebuss OTOPENI - CONSTANTA til 80 lei pr person. Etter 2 1/2 time er du framme der du ønsker.

Er du mer fleksibel, kan du ta tog til Constanta og alle badebyene etter 1.mai - og disse togene er det beste Romania har å by på. Rutebusser går hver time og billetten koster ikke mer enn en norks hundrelapp pr person. Det tar 3 timer på ovennevnte motorvei, men det inkluderer en 20 min kaffepause underveis på en moderne bensinstasjon med restaurant. Via locationromania@gmail.com kan du også eventuelt ordne privat transport fra flyplassen til hotelldøra. Samme adresse kan også tipse om hotell både ved kysten - eller om du vil benytte anledningen til å se Bucuresti et døgn til eller fra,

Wizz Air flyr Romania - Norge .- Romania tre ganger i uka og vi har funnet billetter til 350 NOk en vei i juni. Prisene varierer selvfølgelig med tidspunktet, men det er garantert best å bestille i disse tider hvis man vil ha de billigste billettene.

Flyene går oppgitt fra Torp 14:15 lokal tid og etter tre timer er du på Bucuresti sin hovedflyplass kl 1815 lokaltid ( + 1) Dette gir deg tid til å ankomme kysten eller fjellene før leggetid med de riktige transportvalgene videre. Hjem igjen går flyene fra Bucuresti går 11:40 og du er på Torp 13:40 ( Forbehold om endringer av tider) .

 

Your link text here.

undefined
Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page