DIREKTETRANSPORT CONSTANTA – LUFTHAVN OTOPENI

KIRVAD

Reisebyrået Kirvad i Constanta har startet en direktetransport mellom kystbyen og flyplassen HENRI COANDA OTOPENI i Bucuresti. Byrået satser på et varig og året rundt tilbud i en markedsnisje som flere har forsøkt seg på uten varig hell. Merkelig nok, siden turister som vil fra Otoepni og til den rumenske rivieraen ellers må velge transport som på alle måter er indirekte, enten det er med tog eller rutebuss.

KIRVAD har en informativ og ganske detaljert nettside om tilbudet – uten at prisen er oppgitt. På henvendelse fra RR sier de at prisen er 80 ron en vei. Dette burde stå på websida. Ellers kan man ringe telefonummer som passer inn med alle mobiloperatørene, inkludert et som er døgnåpent. Og man kan også bestille via nettet selvfølgelig.

TIDENE begge veier er ganske godt tilpasset.Uansett må man beregne litt ventetid på flyplassen, men avgangen til kysten om natta er et flott tilbud siden mange skandinaviske forbindelser lander på OTP rundt midnatt.

Transporten ender opp og starter i Constanta by ved kjøpesenteret KAUFLAND og skiller seg dermed ut fra de andre busstasjonen i Constanta. Og skal man videre til andre badebyer må man bruke lokalbusser, lokaltog eller lokaltaxi. | Torghitza

 

flyplasstransport

 

http://transportpersoaneturistic.com/

 

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page